Ligging

De romantische B&B Pand 17 biedt de ideale locatie voor een onvergetelijk verblijf in Brugge. Gesitueerd in het hartje van de binnenstad, in één van de rustigste straatjes op enkele meters van de belangrijkste bezienswaardigheden en de reien.

Trendy winkels met exclusieve merken, de historische Burg, het Groeningemusem met de grootste collectie Vlaams Primitieve schilderkunst, het sfeervolle Marktplein en het schilderachtige Begijnhof bevinden zich in de directe buurt.

Voor de fijnproevers is er een uitgebreid aanbod aan restaurants. Van Michelin sterrenzaken tot gezellige bistro’s, allemaal op een boogscheut van de B&B verwijderd. 

Ligging van B&B Pand 17

Met de wagen

U bereikt via de E40 de historische stad Brugge. Daar in de gehele binnenstad éénrichtingsverkeer van kracht is, raden wij u ten sterkste aan om de routebeschrijving te volgen.

Parking

Pand 17 beschikt over een beperkt aantal privé parkeerplaatsen. Gelieve ons te contacteren zodat wij een plaats kunnen reserveren voor u. Er is ook een publieke parking op 50m van de guesthouse.

Met de trein

U kunt de uurregeling voor treinen vanuit verschillende Europese steden naar Brugge, vinden op de website van het treinverkeer België

Met de Thalys

De Thalys trein verbindt Brussel met Amsterdam, Parijs en Keulen. Treinen vertrekken en komen aan in “Brussel Zuid” (Brussel Midi / Brussel Zuid). 

Met de Eurostar

De Eurostar verbindt Londen met “Brussel Zuid”. De trip neemt 2.45u in beslag.
Er zijn 2 treinverbindingen per uur vanuit “Brussel Zuid” met bestemming Brugge.

Met de taxi

Vanaf het station kunt u een taxi nemen naar Pand 17, hiervoor betaalt u ongeveer € 10

Er bestaat ook mogelijkheid om een transfer te regelen vanaf de luchthaven “Brussels Airport” naar het hotel. De kostprijs bedraagt € 200 (enkele reis).

Hoe ons bereiken?