Over pand 17

Geachte Heer, Geachte Mevrouw

Pand 17 ligt verscholen tussen de platanen, in één van de mooiste en rustigste hoekjes van Brugge, op enkele passen van de Brugse reien en de romantische Rozenhoedkaai. Deze authentieke privé woning ademt romantiek en gezelligheid uit. Het pand werd stijlvol ingericht met prachtige Ralph Lauren stoffen en unieke voorwerpen om zo een sfeer te creëren waar het heerlijk vertoeven is.

Over pand 17

Elk van de 3 gastenkamers, die op de tweede verdieping gesitueerd zijn, zijn gemakkelijk bereikbaar met de trap (geen lift). Ze beschikken over airco, gratis Wi-Fi, parketvloer, hypoallergene matrassen, telefoon, flat-screen, safe en een strijkijzer/strijkplank vindt u op de gang. De en-suite badkamers met douche en haardroger zijn voorzien van de luxe verzorgingsproducten.

’s Morgens wordt er in de knusse ontbijtruimte een uitgebreid ontbijt met verse en gezonde producten geserveerd. Eitjes worden naar gelang uw wensen op de authentieke AGA bereid.

De gasten van Pand 17 kunnen in het aanpalende boetiekhotel The Pand ontspannen in de elegante salons bij de open haard of de bar die baadt in een nostalgische en gezellige sfeer. Bij mooi weer nodigt de groene patio van Hotel The Pand uit tot het degusteren van een aperitief na een dagje rondkuieren door het wondermooie Brugge.

Check in en check out gebeurt in het hotel.  De receptie in het hotel naast onze B&B is 24h op 24h beschikbaar.  U kunt er natuurlijk ook steeds terecht indien u informatie wenst.

B&B Pand 17 biedt zijn gasten de diensten van een boetiekhotel en de persoonlijke aandacht en kleine verrassingen van een privé woning in een sfeer van intimiteit en gastvrijheid. 

Laat u betoveren door deze discrete luxe, wij verwelkomen u graag met open armen.
Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges Pand 17 - Charming guesthouse Bruges